Mayam Unt de Mango pur rafinat 100 gr

de la 20,99 lei (2 magazine)
 Untul de Mango pur rafinat - este regenerant, hidratant, elasticizant si bine absorbit de piele. Intarzie imbatranirea pielii si prin continutul de polifenoli ajuta la vindecarea pielii afectate de eruptii, iritatii sau descuamari. Intareste cuticulele fragile, repara si hraneste fibra capilara. Arborele de Mango este azi cultivat in diferite regiuni tropicale, dar este nativ in India si Burma. Untul este extras din samburii fructului de mango. Datorita continutului ridicat d ...

Descriere


Mayam Unt de Mango pur rafinat 100 gr

 Untul de Mango pur rafinat - este regenerant, hidratant, elasticizant si bine absorbit de piele. Intarzie imbatranirea pielii si prin continutul de polifenoli ajuta la vindecarea pielii afectate de eruptii, iritatii sau descuamari. Intareste cuticulele fragile, repara si hraneste fibra capilara. Arborele de Mango este azi cultivat in diferite regiuni tropicale, dar este nativ in India si Burma. Untul este extras din samburii fructului de mango.

Datorita continutului ridicat de acid stearic, untul de mango este recomandat pentru: aplicarea pe par pentru repararea deteriorarilor, ameliorarea asprimii si disciplinarea parului cret, rebel. aplicarea pe corp - confera pielii elemente esentiale, lasand-o ferma si supla.

Este un unt bine absorbit de piele in comparatie cu alte unturi vegetale. Potrivit pentru toate tipurile de piele ingrijirea buzelor ingredient pentru o serie de preparate cosmetice, inclusiv pentru tenuri altele decat cele uscate, avand in vedere unele elemente cu usor efect astringent, care fac din acest unt unul destul de uscat.

Proprietaţi: hidratant intens şi nutritiv emolient, dedurizant antioxidant (quercetin, mangiferin, acid cafeic) antiinflamator (mangiferin, tanini) regenerator cutanat (acid gallic) echilibrant al stratului hidro-lipidic reparator şi fortifiant al fibrei capilare Metoda de obtinere: prin presare si extragere mecanica, rafinat cu aburi, filtrat si purificat non-chimic Zona geografica de provenienta: India. 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Mayam Unt de Mango pur rafinat 100 gr de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Mayam Unt de Mango pur rafinat 100 gr sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.