Mayam Ulei de Sofranel 100 ml

de la 8,99 lei (2 magazine)
Ulei de Sofranel - este util indeosebi pentru pielea uscata, tenul matur, cearcane, pielea afectata de roseata, cuperoza, rozacee si pentru ingrijirea parului. Un ulei bogat in acizi grasi polinesaturati, vitamine si antioxidanti, benefic pentru piele prin efectul emolient, nutritiv, regenerator. Are o textura usoara, nu lasa film gras pe piele. Este o sursa bogata de acid linoleic (omega-6), vitamina K, E si antioxidanti. Metoda de obţinere: prin extractie/presare din semintele p ...

Descriere


Mayam Ulei de Sofranel 100 ml

Ulei de Sofranel - este util indeosebi pentru pielea uscata, tenul matur, cearcane, pielea afectata de roseata, cuperoza, rozacee si pentru ingrijirea parului. Un ulei bogat in acizi grasi polinesaturati, vitamine si antioxidanti, benefic pentru piele prin efectul emolient, nutritiv, regenerator. Are o textura usoara, nu lasa film gras pe piele. Este o sursa bogata de acid linoleic (omega-6), vitamina K, E si antioxidanti.

Metoda de obţinere: prin extractie/presare din semintele plantei, urmata de rafinare pentru deceruire şi dezodorizare Prezentare: lichid uleios clar, culoare usor galbuie, miros slab specific Pe piele: absorbţie rapida, senzaţie destul de uscata Proprietaţile uleiului de sofranel: emolient, nutritiv, prezerva stratul lipidic al pielii ajuta la mentinerea hidratarii cutanate actioneaza impotriva cuperozei datorita continutului in vitamina K reduce roseata si contribuie la repararea pielii are textura lejera, se absoarbe usor in piele antioxidant si anti-aging, combate imbatranirea pielii regenerator, restructurant, sporeste elasticitatea pielii protejeaza parul de actiunea radicalilor liberi si de deshidratare hraneste fibra capilara si-i confera un aspect sanatos.

La ce va poate ajuta: ingrijirea oricarui tip de ten, in special a celui matur in caz de cearcane, roseata, cuperoza, rozacee ingrijirea pielii uscate, deteriorate, sensibile piele lipsita de elasticitate si fermitate ingrijirea si infrumusetarea parului par uscat, fire deteriorate, caderea parului.

Cum se foloseste in cosmetica: aplicat ca atare pe pielea proaspat igienizata şi inca uşor umeda aplicat ca atare pe varful firelor de par uscate, deteriorate in amestec cu uleiuri vegetale, uleiuri esenţiale sau diverse extracte in funcţie de necesitaţile pielii pentru formularea de creme si seruri pentru contur de ochi ca ingredient in cremele anti-aging ca ingredient in cremele de zi sau de noapte pentru tenul matur, sensibil sau uscat ca ingredient in crema, lapte sau unt de corp ca ingredient in creme pentru pielea sensibila, deteriorata pentru formularea cremelor cu actiune anti-cuperoza ca ingredient pentru prepararea de creme si seruri capilare, balsam sau masca de par. 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Mayam Ulei de Sofranel 100 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Mayam Ulei de Sofranel 100 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.