Mayam Argila verde (Green clay) 100 gr

de la 15,50 lei (2 magazine)
 Argila verde (Green clay) - normalizeaza metabolismul celular, incetineste procesele de imbatranire, detoxifiaza. Recomandata in special pentru tenul gras si mixt, normalizeaza functia glandelor sebacee si are efect tonifiant. Argila este un produs mineral natural, argila verde din oferta Elemental este extras din bazinul mediteranean si se prezinta sub forma activa. Dupa extractie este uscata la soare. Nu contine impuritati si nu este iradiata. Argilele sunt in mod natural boga ...

Descriere


Mayam Argila verde (Green clay) 100 gr

 Argila verde (Green clay) - normalizeaza metabolismul celular, incetineste procesele de imbatranire, detoxifiaza. Recomandata in special pentru tenul gras si mixt, normalizeaza functia glandelor sebacee si are efect tonifiant. Argila este un produs mineral natural, argila verde din oferta Elemental este extras din bazinul mediteranean si se prezinta sub forma activa. Dupa extractie este uscata la soare. Nu contine impuritati si nu este iradiata. Argilele sunt in mod natural bogate in diverse minerale cum ar fi siliciu, aluminiu, magneziu, calciu, fier, fosfor, cupru, zinc, seleniu, cobalt, mangan.

Proprietatile generale ale argilelor pure de grad cosmetic sunt: catifelant, calmant, purifiant, detoxifiant, decongestionant, reparator si regenerant cutanat. Argilele sunt potrivite pentru o mare varietate de aplicatii cosmetice care includ masti faciale, impachetari corporale, machiaj mineral, fabricarea de sapunuri. Argila verde este o argila activa universala, apreciata pentru proprietatile de absorbire, vindecare, catifelare si purificare. Argila tip montmorillonite se considera a fi cea mai potrivita pentru aplicatii cosmetice datorita continutului ridicat de minerale si a capacitatii marite de absorbtie.

S-a dovedit eficace in special in cazurile de piele inflamata si pentru ingrijirea pielii grase sau mixte, este un bun regulator de sebum. Este potrivita pentru curatarea si netezirea oricarui tip de piele. Argila verde are urmatoarele utilizari: curatarea pielii, eliminarea impuritatilor si a excesului de sebum sub forma de cataplasme pe vanatai, leziuni, inclusiv entorse sub forma de cataplasme pe rani inchise pentru vindecare, avand capacitatea de a absoarbe impuritatile in cazuri de abcese, ulcere varicoase echilibrarea si purificarea tenului gras sau mixt Argila pentru uz cosmetic.

Pentru pregatirea unei masti amestecati aproximativ 10 gr argila cu 10-15 ml apa, infuzie de plante, juice de fructe sau apa florala pana cand se formeaza o pasta omogena. Dupa aplicarea pe ten cu pensula se asteapta 10-15 min si se clateste din abundenta, dupa care se aplica o crema hidratanta. 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Mayam Argila verde (Green clay) 100 gr de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Mayam Argila verde (Green clay) 100 gr sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.