Marvis Pasta de dinți ( Strong Mint Toothpaste) 85 ml)

Pasta de dinți cu un gust puternic de aromă unică de menta pentru un sentiment proaspăt. Se curăță și protejează în mod eficient dinții, ajută la prevenirea decolorării dinților, a tartrului și a formării plăcilor. Pastele de dinți Marvis îndeplinesc cele mai exigente standarde de igienă orală. Dezvoltat pe baza tehnologiilor moderne și a ingredientelor active care garantează sănătatea și frumusețea dinților. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Marvis Pasta de dinți ( Strong Mint Toothpaste) 85 ml)

Pasta de dinți cu un gust puternic de aromă unică de menta pentru un sentiment proaspăt. Se curăță și protejează în mod eficient dinții, ajută la prevenirea decolorării dinților, a tartrului și a formării plăcilor. Pastele de dinți Marvis îndeplinesc cele mai exigente standarde de igienă orală. Dezvoltat pe baza tehnologiilor moderne și a ingredientelor active care garantează sănătatea și frumusețea dinților.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Marvis Pasta de dinți ( Strong Mint Toothpaste) 85 ml) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Marvis Pasta de dinți ( Strong Mint Toothpaste) 85 ml) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.