Manfrotto MVHN8AH Nitrotech cap video fluid

Manfrotto MVHN8AH Nitrotech cap video fluid   Cel mai nou cap video fluid lansat de Manfrotto - NITROTECH. Nitrotech dispune de o tehnologie inovativa ce permite un contrabalans continuu, un sistem fluid de inalta calitate ce asigura miscari line precum si o versatilitate maxima pentruutilizarea pe trepied, monopied, macara, slider, etc.   Caracteristici:   Mecanism Nitrogen piston: o tehnologie de ultima ora ce asigura un contrabalans continuu de la 0-8kg.&nb ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Manfrotto MVHN8AH Nitrotech cap video fluid

Manfrotto MVHN8AH Nitrotech cap video fluid   Cel mai nou cap video fluid lansat de Manfrotto - NITROTECH. Nitrotech dispune de o tehnologie inovativa ce permite un contrabalans continuu, un sistem fluid de inalta calitate ce asigura miscari line precum si o versatilitate maxima pentruutilizarea pe trepied, monopied, macara, slider, etc.   Caracteristici:   Mecanism Nitrogen piston: o tehnologie de ultima ora ce asigura un contrabalans continuu de la 0-8kg.  Suporta in siguranta pana la 8kg si asigura cea mai buna miscare fluida atat pentru panoramri line cat si pentru miscari tilt, totul ambalat intr-un design distins, ce reflecta tehnologie de ultima ora.          

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Manfrotto MVHN8AH Nitrotech cap video fluid de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Manfrotto MVHN8AH Nitrotech cap video fluid sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.