Mamibot ExVac890 with UVC (black)

Tip Aspirator robot Mamibot Exvac 890 robot aspirator cu mop și container / încărcător pentru colectarea automată a gunoiului de la robot. Mamibot vă prezintă cel mai recent model - Exvac 890. Cel mai recent din acest model este containerul pentru colectarea gunoiului de la robot. După terminarea lucrului, robotul se duce la autoîncărcare și scapă de gunoiul său. Împreună cu acest supliment, noul model vine cu un vid mult mai puternic - 4000 Pa și o bate ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Mamibot ExVac890 with UVC (black)

Tip Aspirator robot
Mamibot Exvac 890 robot aspirator cu mop și container / încărcător pentru colectarea automată a gunoiului de la robot.
Mamibot vă prezintă cel mai recent model - Exvac 890. Cel mai recent din acest model este containerul pentru colectarea gunoiului de la robot. După terminarea lucrului, robotul se duce la autoîncărcare și scapă de gunoiul său. Împreună cu acest supliment, noul model vine cu un vid mult mai puternic - 4000 Pa și o baterie destul de mare (5200 mAh).

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Mamibot ExVac890 with UVC (black) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Mamibot ExVac890 with UVC (black) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.