Majewski Borseta 1 fermoar, 1 extensie, oval, Gama St. Right, Colectia Cosmos, PC-01

Penar borseta 1 fermoar, 1 extensie, oval, Majewski, Gama St. Right, Colectia Cosmos, un penar compact, dar spatios in acelasi timp. Penarul este realizat dintr-un material textil, rezistent si impermeabil. Penarul are o forma ovala ergonomica si este prevazut cu doua fermoare rezistente. Fermoarele au zona de prindere cauciucata si profilata, pentru prindere usoara. Dispune de o capacitate mare de echipare, oferind suficient spatiu pentru diverse rechizite: rigla, ascutitoare, compas, ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Majewski Borseta 1 fermoar, 1 extensie, oval, Gama St. Right, Colectia Cosmos, PC-01

Penar borseta 1 fermoar, 1 extensie, oval, Majewski, Gama St. Right, Colectia Cosmos, un penar compact, dar spatios in acelasi timp. Penarul este realizat dintr-un material textil, rezistent si impermeabil. Penarul are o forma ovala ergonomica si este prevazut cu doua fermoare rezistente. Fermoarele au zona de prindere cauciucata si profilata, pentru prindere usoara. Dispune de o capacitate mare de echipare, oferind suficient spatiu pentru diverse rechizite: rigla, ascutitoare, compas, instrumente de scris sau instrumente de colorat. Penarul este dotat cu o extensie ce are un compartiment ce se inchide cu fermoar pe o parte (ideal pentru a pastra diverse articole de mici dimensiuni), si elastice pe cealalta parte (pentru fixarea instrumentelor de scris). Dimensiunile penarului sunt urmatoarele: 23x9.5x5.5 cm.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Majewski Borseta 1 fermoar, 1 extensie, oval, Gama St. Right, Colectia Cosmos, PC-01 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Majewski Borseta 1 fermoar, 1 extensie, oval, Gama St. Right, Colectia Cosmos, PC-01 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.