Maison Alhambra Signatures No.3 50ml - Apa de Parfum

106,99 lei (1 magazin)
Signatures No 3 este un parfum unisex ce emana o aura de calda si prietenoasa. Potrivit pentru a fi purtat in orice ocazie, acest parfum este ideal pentru cei care cauta o aroma placuta, usor dulce si reconfortanta, pentru a insoti momentele lor de zi cu zi. Categorie olfactiva: Dulce - Exotic - Vanilat Cantitate: 50 ml INGREDIENTE : Note de varf: Ananas Note de mijloc: Caramel, Vanilie Note de baza: Lemn de santal 100% Original , Made in Dubai, UAE (Emiratele Arabe Unite) Longevitate ...

Descriere


Maison Alhambra Signatures No.3 50ml - Apa de Parfum

Signatures No 3 este un parfum unisex ce emana o aura de calda si prietenoasa. Potrivit pentru a fi purtat in orice ocazie, acest parfum este ideal pentru cei care cauta o aroma placuta, usor dulce si reconfortanta, pentru a insoti momentele lor de zi cu zi. Categorie olfactiva: Dulce - Exotic - Vanilat Cantitate: 50 ml INGREDIENTE : Note de varf: Ananas Note de mijloc: Caramel, Vanilie Note de baza: Lemn de santal 100% Original , Made in Dubai, UAE (Emiratele Arabe Unite) Longevitate (persistenta) ridicata si siaj mare. Sigilat, in cutie proprie, ideal pentru cadouri !

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Maison Alhambra Signatures No.3 50ml - Apa de Parfum de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Maison Alhambra Signatures No.3 50ml - Apa de Parfum sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.