Magic Studio Paleta de farduri Exquisite Book, 15 farduri, iluminator, oglinda inclusa MS11905

52,00 lei (1 magazin)
Eleganta si in trend - sunt premisele acestei palete fermecatoare, cu nuante moderne puternic pigmentate, care se completaza perfect cu 4 bronzuri si 4 farduri de obraz, astfel incat vei putea sa creezi orice look care se potriveste stilului tau.   Continut Trusa Exquisite Book pentru fata si machiaj   15 nuante de fard sidefate si mate 4 farduri de obraz 4 nuante iluminator machiaj Aplicatoare machiaj Oglinda   Tara import : Spania. ...

Descriere


Magic Studio Paleta de farduri Exquisite Book, 15 farduri, iluminator, oglinda inclusa MS11905

Eleganta si in trend - sunt premisele acestei palete fermecatoare, cu nuante moderne puternic pigmentate, care se completaza perfect cu 4 bronzuri si 4 farduri de obraz, astfel incat vei putea sa creezi orice look care se potriveste stilului tau.
 
Continut Trusa Exquisite Book pentru fata si machiaj
 
15 nuante de fard sidefate si mate
4 farduri de obraz
4 nuante iluminator machiaj
Aplicatoare machiaj
Oglinda
 
Tara import : Spania.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Magic Studio Paleta de farduri Exquisite Book, 15 farduri, iluminator, oglinda inclusa MS11905 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Magic Studio Paleta de farduri Exquisite Book, 15 farduri, iluminator, oglinda inclusa MS11905 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.