Louis Varel Urban Women 100ml - Apa de Parfum

99,99 lei (1 magazin)
Urban Women este un parfum dedicat femeii active, nonconformiste si sigure pe sine. Este un parfum proaspat si condimentat, care tine cont de nevoile unei femei aflate mereu in miscare: te energizeaza, te revigoreaza si isi mentine aroma intreaga zi. Categorie olfactiva: Fructat - Citric - Lemnos Cantitate: 100 ml INGREDIENTE : Note de varf: Mar, Lamaie, Portocala, Grapefruit Note de mijloc: Geranium, Cuisoare, Scortisoara Note de baza: Ghimbir, Paciuli, Vetiver, Note lemnoase 100% Or ...

Descriere


Louis Varel Urban Women 100ml - Apa de Parfum

Urban Women este un parfum dedicat femeii active, nonconformiste si sigure pe sine. Este un parfum proaspat si condimentat, care tine cont de nevoile unei femei aflate mereu in miscare: te energizeaza, te revigoreaza si isi mentine aroma intreaga zi. Categorie olfactiva: Fructat - Citric - Lemnos Cantitate: 100 ml INGREDIENTE : Note de varf: Mar, Lamaie, Portocala, Grapefruit Note de mijloc: Geranium, Cuisoare, Scortisoara Note de baza: Ghimbir, Paciuli, Vetiver, Note lemnoase 100% Original , Made in Dubai, UAE (Emiratele Arabe Unite) Longevitate (persistenta) ridicata si siaj mare. Sigilat, in cutie proprie, ideal pentru cadouri !

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Louis Varel Urban Women 100ml - Apa de Parfum de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Louis Varel Urban Women 100ml - Apa de Parfum sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.