Louis Varel Extreme Musk 100ml - Apa de Parfum

99,99 lei (1 magazin)
Apa de parfum 100ml (parfum versatil, potrivit si pentru zi si pentru seara) Extreme Musk este un parfum sofisticat, oriental si aromat, bogat in ingrediente intense precum mosc, scortisoara, patchouli si lemn de Agar (Oud). Parfumul Extreme Musk se remarca printr-o formula de mosc sintetic, menita sa demonstreze ca este posibila utilizarea de alte surse pentru acest ingredient si ocrotirea speciei care genereaza moscul, si anume cerbul moscat. Mirosul de mosc este considerat irezisti ...

Descriere


Louis Varel Extreme Musk 100ml - Apa de Parfum

Apa de parfum 100ml (parfum versatil, potrivit si pentru zi si pentru seara) Extreme Musk este un parfum sofisticat, oriental si aromat, bogat in ingrediente intense precum mosc, scortisoara, patchouli si lemn de Agar (Oud). Parfumul Extreme Musk se remarca printr-o formula de mosc sintetic, menita sa demonstreze ca este posibila utilizarea de alte surse pentru acest ingredient si ocrotirea speciei care genereaza moscul, si anume cerbul moscat. Mirosul de mosc este considerat irezistibil, datorita faptului ca are un continut ridicat de feromoni, conform studiilor - foloseste-l cu incredere atunci cand vrei sa iti sporesti senzualitatea si sa iti cuceresti jumatatea! Categorie olfactiva: Oriental - Lemnos Cantitate: 100 ml INGREDIENTE : Note de varf: Lacramioare, Caramel, Ghimbir Note de mijloc: Trandafir, Paciuli, Smirna, Lemn de santal Note de baza: Ambra gri, Smirna, Lemn de agar (Oud), Mosc, Vanilie 100% Original , Made in Dubai, UAE (Emiratele Arabe Unite) Longevitate (persistenta) ridicata si siaj mare. Sigilat, in cutie proprie, ideal pentru cadouri !

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Louis Varel Extreme Musk 100ml - Apa de Parfum de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Louis Varel Extreme Musk 100ml - Apa de Parfum sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.