Louis Varel Extreme Jasmine 100ml - Apa de Parfum

99,99 lei (1 magazin)
Un parfum bogat si dulce-delicat datorita notelor florale si pretioase de iasomie si trandafir. Compozitia suava este invelita de aroma calda a notelor lemnoase, unde se resimt si persista complexitatea vaniliei si vigoarea boabelor de tonka. O aroma abundenta, asociata luxului si puterii, cu proiectie ridicata si persistenta de peste 8 ore. Categorie olfactiva: Dulce - Floral Cantitate: 100 ml INGREDIENTE : Note de varf: Iasomie egipteana Note de mijloc: Iasomie de Sambac, Tuberoza, ...

Descriere


Louis Varel Extreme Jasmine 100ml - Apa de Parfum

Un parfum bogat si dulce-delicat datorita notelor florale si pretioase de iasomie si trandafir. Compozitia suava este invelita de aroma calda a notelor lemnoase, unde se resimt si persista complexitatea vaniliei si vigoarea boabelor de tonka. O aroma abundenta, asociata luxului si puterii, cu proiectie ridicata si persistenta de peste 8 ore. Categorie olfactiva: Dulce - Floral Cantitate: 100 ml INGREDIENTE : Note de varf: Iasomie egipteana Note de mijloc: Iasomie de Sambac, Tuberoza, Tonka, Lemn de migdal Note de baza: Mosc, Vanilie, Lemn de casmir, Lemn de santal, Piele 100% Original , Made in Dubai, UAE (Emiratele Arabe Unite) Longevitate (persistenta) ridicata si siaj mare. Sigilat, in cutie proprie, ideal pentru cadouri !

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Louis Varel Extreme Jasmine 100ml - Apa de Parfum de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Louis Varel Extreme Jasmine 100ml - Apa de Parfum sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.