Londa Pachet pentru par degradat Londa Visible Repair - Sampon, Masca si Ulei hidratare

150,00 lei (1 magazin)
Pachetul contine : Sampon Londa Visible Repair 1000 ml :  sampon pentru par degradat, cu matase si ulei de migdale, repara instant, in mod vizibil parul degradat, oferind stralucire, o structura echilibrata si il face mult mai matasos. Masca Londa Visible Repair 750 ml :  masca tratament pentru par degradat, repara instant si hraneste parul degradat. ofera hidratare si structura firului de par din interior. Ideal de folosit dupa tratamente chimice pentru a reda structu ...

Descriere


Londa Pachet pentru par degradat Londa Visible Repair - Sampon, Masca si Ulei hidratare

Pachetul contine
Sampon Londa Visible Repair 1000 mlsampon pentru par degradat, cu matase si ulei de migdale, repara instant, in mod vizibil parul degradat, oferind stralucire, o structura echilibrata si il face mult mai matasos.
Masca Londa Visible Repair 750 mlmasca tratament pentru par degradat, repara instant si hraneste parul degradat. ofera hidratare si structura firului de par din interior. Ideal de folosit dupa tratamente chimice pentru a reda structura si vitalitatea parului.
Ulei de Argan pentru Par - Londa Professional Velvet Oil Lightweight Oil 100 mlulei de par cu o formula usoara pentru un efect imediat de revitalizare a parului, ce ajuta la restructurarea si repararea fiecarui fir de par, stimuleaza reinnoirea celulelor si previne ruperea. Nu incarca parul si il lasa usor de pieptanat, protejeaza impotriva daunelor externe si adauga un plus de finete si catifelare.
Tip parDegradat, Vopsit.
Tip scalpNormal.
BeneficiuRegenerare, Hidratare.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Londa Pachet pentru par degradat Londa Visible Repair - Sampon, Masca si Ulei hidratare de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Londa Pachet pentru par degradat Londa Visible Repair - Sampon, Masca si Ulei hidratare sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.