LiveUp PL1102

LiveUp PL1102
499.00 lei
(1 magazin)
Banca de fitness LiveUp PL1102 este ultima piesă de echipament care lipsește în sala de fitness de acasă. Banca de forta LiveUp PL1102 este fabricată din secțiune pătrată din oțel cu grosimea de 2 mm. Structura este echipată cu scaun și spătar de lux, care permite ajustarea în trei poziții diferite. Designul permite, de asemenea, o depozitare mai ușoară. Banca de fitness LiveUp PL1102 este proiectata pentru a întări pieptul, umerii și brațele de pe postul de presă ...

Descriere - LiveUp PL1102


Banca de fitness LiveUp PL1102 este ultima piesă de echipament care lipsește în sala de fitness de acasă. Banca de forta LiveUp PL1102 este fabricată din secțiune pătrată din oțel cu grosimea de 2 mm. Structura este echipată cu scaun și spătar de lux, care permite ajustarea în trei poziții diferite.

Designul permite, de asemenea, o depozitare mai ușoară. Banca de fitness LiveUp PL1102 este proiectata pentru a întări pieptul, umerii și brațele de pe postul de presă al standului și pentru a întări mușchii din față și spate ai coapsei și feselor.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul LiveUp PL1102 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru LiveUp PL1102 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.