Little Tikes Natural junior

de la 1.049,00 lei (2 magazine)
Spatiu de joaca pentru copii Little tikes Natural junior Pentru copiii cu multa energie, un tobogan e numai bun. Aluneca in siguranta pe toboganele pentru cei mici de la Little Tikes. Spatiul de joaca poate fi folosit de catre 3 copii simultan, are o structura stabila, culori rezistente si in plus se poate monta si demonta cu usurinta. Jucaria este recomandata copiilor cu varsta peste 3 ani. Greutate maxima a unui singur copil este de 23 kg. ...

Descriere


Little Tikes Natural junior

Spatiu de joaca pentru copii Little tikes Natural junior

Pentru copiii cu multa energie, un tobogan e numai bun. Aluneca in siguranta pe toboganele pentru cei mici de la Little Tikes.

Spatiul de joaca poate fi folosit de catre 3 copii simultan, are o structura stabila, culori rezistente si in plus se poate monta si demonta cu usurinta. Jucaria este recomandata copiilor cu varsta peste 3 ani.

Greutate maxima a unui singur copil este de 23 kg.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Little Tikes Natural junior de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Little Tikes Natural junior sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.