Litera Penar 1 fermoar si 2 flapsuri, echipat 32 piese Cars

89,00 lei (1 magazin)
Penar standard cu 1 compartiment si 2 flapsuri, echipat cu 32 de piese (instrumente de scris, colorat si accesorii), dimensiunile de 19.5 x 13 x 3.5 cm), pentru diverse activitati scolare. Piesele sunt urmatoarele: un pix fara mecanism albastru, un pix fara mecanism verde, un creion, o radiera standard, o ascutitoare standard, o rigla 15 cm, un mini orar, un mini tabel cu tabla inmultirii, 12 carioci subtiri (diverse culori) si 12 creioane colorate standard (diverse culori). Penarul e ...

Descriere


Litera Penar 1 fermoar si 2 flapsuri, echipat 32 piese Cars

Penar standard cu 1 compartiment si 2 flapsuri, echipat cu 32 de piese (instrumente de scris, colorat si accesorii), dimensiunile de 19.5 x 13 x 3.5 cm), pentru diverse activitati scolare. Piesele sunt urmatoarele: un pix fara mecanism albastru, un pix fara mecanism verde, un creion, o radiera standard, o ascutitoare standard, o rigla 15 cm, un mini orar, un mini tabel cu tabla inmultirii, 12 carioci subtiri (diverse culori) si 12 creioane colorate standard (diverse culori). Penarul este personalizat cu personaje din desenele animate Cars.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Litera Penar 1 fermoar si 2 flapsuri, echipat 32 piese Cars de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Litera Penar 1 fermoar si 2 flapsuri, echipat 32 piese Cars sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.