Lineaeffe Vobler Nomura Trouty 2,5cm/2,50g

34,99 lei (1 magazin)
Un vobler uimitor de 2,5cm șI doar 2,0 grame greutate; un vobler sinking, pictat cu atenție pentru vizibilitate ridicată șI culori realiste. Este mic, dar devine extrem de eficient odată ce acționează. Este armat cu un cârlig #8, ascuțit chimic perfect, finisat negru mat; inelul despicat de pe buză este agățat de sârma care întărește această nălucă în toate punctele slabe; barbetă integrată, făcându-l un adevărat luptător. Perfect pentru a căuta răpitorii ...

Descriere


Lineaeffe Vobler Nomura Trouty 2,5cm/2,50g

Un vobler uimitor de 2,5cm șI doar 2,0 grame greutate; un vobler sinking, pictat cu atenție pentru vizibilitate ridicată șI culori realiste.
Este mic, dar devine extrem de eficient odată ce acționează.
Este armat cu un cârlig #8, ascuțit chimic perfect, finisat negru mat; inelul despicat de pe buză este agățat de sârma care întărește această nălucă în toate punctele slabe; barbetă integrată, făcându-l un adevărat luptător.
Perfect pentru a căuta răpitorii în apele mai puțin adânci ale lacurilor șI marginilor râurilor.
Foarte eficient la bass, păstrăv șI păstrăv de mare.

Tip vobler: Sinking
Lungime: 2.5 cm
Greutate: 2.5 g
Tip nălucă: voblere
Model nălucă: sinking

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Lineaeffe Vobler Nomura Trouty 2,5cm/2,50g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Lineaeffe Vobler Nomura Trouty 2,5cm/2,50g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.