Lilac Servetele unghii cu degresant, 12 bucati

Servetele unghii cu degresant, Lilac, 12 bucatiDestinat degresarii unghiilor inainte aplicarii lacului, ojei semipermanente sau gel.Atentie: nu puteti indeparta lacul de unghii sau gelul de unghii.Avantaje: usor de utilizat, unghii curate, nu dauneaza unghiilor.Setul contine 12 servetele umede ambalate individual, cu ajutorul carora se degreseaza/curata unghia . ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Lilac Servetele unghii cu degresant, 12 bucati

Servetele unghii cu degresant, Lilac, 12 bucatiDestinat degresarii unghiilor inainte aplicarii lacului, ojei semipermanente sau gel.Atentie: nu puteti indeparta lacul de unghii sau gelul de unghii.Avantaje: usor de utilizat, unghii curate, nu dauneaza unghiilor.Setul contine 12 servetele umede ambalate individual, cu ajutorul carora se degreseaza/curata unghia .

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Lilac Servetele unghii cu degresant, 12 bucati de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Lilac Servetele unghii cu degresant, 12 bucati sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.