Lilac Oja semipermanenta Rubber Neon Yellow 6 g

Oja semipermanenta cu extra intensitate a culorii si aplicare dintr-un singur strat. Are textura autonivelanta, vascozitate ridicata si un miros subtil. In plus, vei economisi si mai mult timp in procesul de realizare al manichiurii deoarece nu necesita aplicarea unei baze. Lasa-te cucerita de oja semipermanenta Lilac Rubber Neon.Pregatirea unghiei1. Folositi un instrument pentru a impinge cuticula.2. Indepartati cuticula cu o forfecuta Lila Rossa cu varful curbat sau freza cu capat pe ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Lilac Oja semipermanenta Rubber Neon Yellow 6 g

Oja semipermanenta cu extra intensitate a culorii si aplicare dintr-un singur strat. Are textura autonivelanta, vascozitate ridicata si un miros subtil. In plus, vei economisi si mai mult timp in procesul de realizare al manichiurii deoarece nu necesita aplicarea unei baze. Lasa-te cucerita de oja semipermanenta Lilac Rubber Neon.Pregatirea unghiei1. Folositi un instrument pentru a impinge cuticula.2. Indepartati cuticula cu o forfecuta Lila Rossa cu varful curbat sau freza cu capat pentru cuticule.3. Piliti unghia folosind o pila buffer Lila Rossa pentru a indeparta luciul unghiei.Aplicarea ojei semipermanente Lilac Rubber Neon1.Aplicati lichidele de pregatire necesare2. Uscati in lampa UV 120 sec. sau lampa led 60 sec.3. Aplicati un strat subtire de oja semipermanenta4. Uscati in lampa UV 120 sec. sau lampa led 60 sec.5. Pentru o acoperire mai buna puteti aplica un al 2-lea strat de oja semipermanenta.6. Uscati la lampa UV 120 secunde sau lampa led 60 secunde7. Aplicati un strat subtire de top coat.8. Uscati la lampa UV 120 secunde sau lampa led 60 secunde.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Lilac Oja semipermanenta Rubber Neon Yellow 6 g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Lilac Oja semipermanenta Rubber Neon Yellow 6 g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.