Lilac Oja semipermanenta Rubber Base, Porcelain, 6 g

Baza Rubber Base poate fi folosita ca baza, si pe urma sa se continue cu aplicarea ojei semipermanente dorite. Dar poate fi folosita si ca 2 in 1- baza si oja semipermanenta.Pregatirea unghiei1. Folositi un instrument pentru a impinge cuticula.2. Indepartati cuticula cu o forfecuta cu varful curbat sau freza cu capat pentru cuticule.3. Piliti unghia folosind o pila buffer pentru a indeparta luciul unghiei.Aplicarea ojei Rubber Base1. Aplicati lichidele de pregatire necesare2. Aplicati ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Lilac Oja semipermanenta Rubber Base, Porcelain, 6 g

Baza Rubber Base poate fi folosita ca baza, si pe urma sa se continue cu aplicarea ojei semipermanente dorite. Dar poate fi folosita si ca 2 in 1- baza si oja semipermanenta.Pregatirea unghiei1. Folositi un instrument pentru a impinge cuticula.2. Indepartati cuticula cu o forfecuta cu varful curbat sau freza cu capat pentru cuticule.3. Piliti unghia folosind o pila buffer pentru a indeparta luciul unghiei.Aplicarea ojei Rubber Base1. Aplicati lichidele de pregatire necesare2. Aplicati un strat subtire de Rubber Base3. Uscati in lampa UV 120 sec. sau lampa led 60 sec.4. Aplicati inca un strat de Rubber Base si uscati in lampa UV 120 sec. sau lampa led 60 sec.5.Aplicati top coat si uscati in lampa UV 120 sec. sau lampa led 60 sec.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Lilac Oja semipermanenta Rubber Base, Porcelain, 6 g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Lilac Oja semipermanenta Rubber Base, Porcelain, 6 g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.