LG 65UR640S0ZD

Calitatea perfectă a imaginii combinată cu un design elegant Monitorul de format mare LG 65UR640S0ZD, datorită unei rezoluții de patru ori mai mare decât FHD, oferă culori extrem de vii și realiste și vă permite să vedeți fiecare detaliu. Mai mult, ecranele din această serie sunt mai subțiri decât modelele LG convenționale, astfel încât ocupă mai puțin spațiu și sunt ușor de instalat. Întregul este completat de o culoare neagră sofis ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


LG 65UR640S0ZD

Calitatea perfectă a imaginii combinată cu un design elegant

Monitorul de format mare LG 65UR640S0ZD, datorită unei rezoluții de patru ori mai mare decât FHD, oferă culori extrem de vii și realiste și vă permite să vedeți fiecare detaliu. Mai mult, ecranele din această serie sunt mai subțiri decât modelele LG convenționale, astfel încât ocupă mai puțin spațiu și sunt ușor de instalat. Întregul este completat de o culoare neagră sofisticată care mărește valoarea vizuală a încăperii în care se află dispozitivul.

 
Principalele caracteristici și funcții

Sistem cuprinzător de management al conținutului LG SuperSign CMS
LG SuperSign CMS este un software de management integrat care sprijină crearea și gestionarea mediilor digitale și introducerea de conținut optimizat pentru ecranele de semnalizare LG. Datorită unui meniu simplu și intuitiv și a opțiunilor de modificare a aranjamentului elementelor, crește eficiența creării și editării, planificării și distribuirii conținutului și îmbunătățește confortul utilizatorului. În plus, suportă mai multe ecrane și conturi, poate fi conectat la baze de date externe și permite accesul la server de pe dispozitive mobile.

Performanță ridicată și webOS 6.0
Ecranele seriei UR640S funcționează sub controlul sistemului LG webOS 6.0, îmbunătățit în SoC și modulul Internet, care vă permite să efectuați fără probleme mai multe sarcini simultan. Platforma de semnalizare inteligentă LG webOS cu GUI intuitivă vă permite să lucrați confortabil.

Conținut încorporat și sistem de management al grupului
Sistemul de management al conținutului încorporat vă permite să editați și să redați conținut, să programați liste de redare și chiar să controlați dispozitivele de semnalizare prin telecomandă, fără a fi nevoie de un computer sau software separat. Datorită acestui fapt, managementul conținutului devine mai ușor și mai ușor de utilizat.

Operare ușoară a ecranului cu LG Supersign Control
SuperSign Control este software-ul de control de bază cu care puteți controla până la 100 de ecrane folosind un singur cont și server. Telecomanda se referă la parametrii de bază precum puterea, volumul și programarea; este de asemenea posibilă actualizarea firmware-ului.

Suportă managementul puterii afișajului
Funcția Display Power Management (DPM) permite ecranului să se închidă automat atunci când nu există semnal TV pentru a ajuta la economisirea energiei.

Compatibilitate cu sistemul de control AV
Seria UR640S acceptă tehnologia Crestron Connected®, datorită căreia se caracterizează printr-un grad ridicat de compatibilitate cu dispozitivele AV profesionale, ceea ce permite integrarea și automatizarea perfectă a controlului și îmbunătățește managementul.

Compatibilitate cu sistemul de videoconferință
Ecranele din seria UR640S acceptă tehnologii Cisco, care permit control eficient și conferințe video la nivel înalt.

Configurare ușoară a meniului pentru a răspunde nevoilor diverselor industrii
Ecranele din seria UR640S grupează meniurile frecvent utilizate în funcție de industrie pentru confortul dumneavoastră.

Serviciu LG ConnectedCare în timp real
Cu serviciul cloud opțional LG ConnectedCare, întreținerea devine mai simplă și mai rapidă. Permite diagnosticarea de la distanță și controlul ecranului direct la locul clientului și permite funcționarea stabilă a companiei.

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul LG 65UR640S0ZD de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru LG 65UR640S0ZD sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.