Leonardo Plic cu Pastrav si Iarba Pisicii, 85 g

8,49 lei (1 magazin)
Leonardo Plic cu Pastrav si Iarba Pisicii este o hrana umeda completa pentru pisici, din bucatele suculente de carne de pastrav gatite cu grija. Formula nutritionala contine ingrediente de calitate superioara si este usor digerabila. • Cu ulei de somon bogat in acizi grasi Omega-3 benefic pielii si blanii. • Fara coloranti artificiali, potentiatori de aroma sau conservanti. • Hrana umeda fabricata in Germania. Ingrediente: pastrav (30 %); inima de pui, ficat (30 %); supa de p ...

Descriere


Leonardo Plic cu Pastrav si Iarba Pisicii, 85 g

Leonardo Plic cu Pastrav si Iarba Pisicii este o hrana umeda completa pentru pisici, din bucatele suculente de carne de pastrav gatite cu grija. Formula nutritionala contine ingrediente de calitate superioara si este usor digerabila.

• Cu ulei de somon bogat in acizi grasi Omega-3 benefic pielii si blanii.
• Fara coloranti artificiali, potentiatori de aroma sau conservanti.
• Hrana umeda fabricata in Germania.

Ingrediente: pastrav (30 %); inima de pui, ficat (30 %); supa de pastrav, pui, vita (28,7 %); plaman de vita (10 %); minerale (1 %); ulei de somon (0,2 %); iarba matei (0,1 %).

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Leonardo Plic cu Pastrav si Iarba Pisicii, 85 g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Leonardo Plic cu Pastrav si Iarba Pisicii, 85 g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.