Lensgo Set doua lavaliere wireless 348C

1.035,00 lei (1 magazin)
LENSGO 348C - Set 2 microfoane + 1 receptor; - Primul microfon fr fir lavalier din lume cu funcie de nregistrare pe cardul de memorie ncorporat i butonul suplimentar REC, care v permite s nregistrai oricnd dorii; - Carcas portabil de ncrcare - elimin ncrcarea greoaie cu 3 ncrcrctoare n acelai timp; - Sistem de prindere rindere magnetic; - Cipul principal adopt tehnologia de integrare digital TI2.4G; - Receptorul are un ecran TFT, care afieaz puterea i semnalul receptorului i emitorului ...

Descriere


Lensgo Set doua lavaliere wireless 348C

LENSGO 348C - Set 2 microfoane + 1 receptor; - Primul microfon fr fir lavalier din lume cu funcie de nregistrare pe cardul de memorie ncorporat i butonul suplimentar REC, care v permite s nregistrai oricnd dorii; - Carcas portabil de ncrcare - elimin ncrcarea greoaie cu 3 ncrcrctoare n acelai timp; - Sistem de prindere rindere magnetic; - Cipul principal adopt tehnologia de integrare digital TI2.4G; - Receptorul are un ecran TFT, care afieaz puterea i semnalul receptorului i emitorului; Starea de funcionare a modului de nregistrare, a afiajului modului stereo i mono; - Se pot conecta la un telefon mobil/camer SLR sau la un laptop/computer; - Cu o dimensiune mic de 48*48mm i o greutate de 40g. Fie c este vorba despre o geant de mn, o geant pentru camer sau un rucsac mic, spaiul ocupat este foarte mic.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Lensgo Set doua lavaliere wireless 348C de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Lensgo Set doua lavaliere wireless 348C sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.