Lena Camion Ambulanta Truxx

Lena are jucarii pentru fiecare stadiu de dezvoltare al copilului tau, de la 12 luni la 6 ani. Cu Lena copilul tau are ocazia de a intra intr-o lume minunata a culorilor, animalelor, broderiei si nu numai Lena are o traditie de 50 de ani in domeniul jucariilor, acestea fiind proiectate in Germania, avand o calitate excelenta si siguranta absoluta. Ambulanta auto Truxx din plastic de calitate si constructie foarte solida. Complet functional mecanic. Are doua usi care se deschid, cabina ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Lena Camion Ambulanta Truxx

Lena are jucarii pentru fiecare stadiu de dezvoltare al copilului tau, de la 12 luni la 6 ani. Cu Lena copilul tau are ocazia de a intra intr-o lume minunata a culorilor, animalelor, broderiei si nu numai Lena are o traditie de 50 de ani in domeniul jucariilor, acestea fiind proiectate in Germania, avand o calitate excelenta si siguranta absoluta.
Ambulanta auto Truxx din plastic de calitate si constructie foarte solida. Complet functional mecanic.
Are doua usi care se deschid, cabina pliabila cu o figurina medic activa, targa.
Varsta recomandata: 2 ani .
Dimensiuni produs: 29x15x17 cm.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Lena Camion Ambulanta Truxx de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Lena Camion Ambulanta Truxx sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.