Leitz Dosar suspendabil Alpha, galben

10,50 lei (1 magazin)
Dosar suspendabil Leitz Alpha. Dosar suspendabil cu baza V. Margini laterale deschise. Ideal pentru sistematizarea documentelor neperforate. Potrivit pentru uz zilnic. Bare de metal rezistente si dure. Suportul de eticheta mare si rigid, fixat pe dosar, permite pana la 4 randuri de text. Culori diverse si atractive, pentru arhivarea sistematica, dupa codul culorilor. Dimensiuni: 348 x 260 mm. Greutate: 0.09. ...

Descriere


Leitz Dosar suspendabil Alpha, galben

Dosar suspendabil Leitz Alpha. Dosar suspendabil cu baza V. Margini laterale deschise. Ideal pentru sistematizarea documentelor neperforate. Potrivit pentru uz zilnic. Bare de metal rezistente si dure. Suportul de eticheta mare si rigid, fixat pe dosar, permite pana la 4 randuri de text. Culori diverse si atractive, pentru arhivarea sistematica, dupa codul culorilor. Dimensiuni: 348 x 260 mm. Greutate: 0.09.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Leitz Dosar suspendabil Alpha, galben de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Leitz Dosar suspendabil Alpha, galben sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.