LEGO Set sticlă pentru apă și cutie pentru gustări Friends Girls Rock

79,00 lei (1 magazin)
Ești îngrijorat că cel mai tânăr membru al familiei tale uită deseori de băuturi și gustările necesare la școală? Atrage-i atenția cu o cutie elegantă și o sticlă de apă cu popularul brand LEGO® . Cu acest echipament, va fi o vedetă în sala de clasă și nu mai trebuie să arunci gustările uitate. Știai că primul cub Lego a luat naștere în 1958? Și de atunci, faima lor nu a scăzut - dimpotrivă. Brandul legendar LEGO® vine cu o serie de alte accesori ...

Descriere


LEGO Set sticlă pentru apă și cutie pentru gustări Friends Girls Rock

Ești îngrijorat că cel mai tânăr membru al familiei tale uită deseori de băuturi și gustările necesare la școală? Atrage-i atenția cu o cutie elegantă și o sticlă de apă cu popularul brand LEGO®. Cu acest echipament, va fi o vedetă în sala de clasă și nu mai trebuie să arunci gustările uitate.

Știai că primul cub Lego a luat naștere în 1958? Și de atunci, faima lor nu a scăzut - dimpotrivă. Brandul legendar LEGO® vine cu o serie de alte accesorii de zi cu zi pentru a face jocul mai atractiv - pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul LEGO Set sticlă pentru apă și cutie pentru gustări Friends Girls Rock de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru LEGO Set sticlă pentru apă și cutie pentru gustări Friends Girls Rock sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.