Legamaster Magic-Chart Set notite colorate, 500 file, 10 x 10 cm

187,48 lei (1 magazin)
Se pot scrie cu markerul fiind usor de sters cu o carpa moale. Practic şi uşor de folosit. Dimensiuni: 10 x 10 cm. Minimarker pentru tabla inclus, colorate si atractive pentru orice sedinta, creeaza o suprafata de lucru, nu lasa urme. Pot fi mutate cu usurinta, atrag atentia, aplicabilitate pe orice suprafata. ...

Descriere


Legamaster Magic-Chart Set notite colorate, 500 file, 10 x 10 cm

Se pot scrie cu markerul fiind usor de sters cu o carpa moale. Practic şi uşor de folosit. Dimensiuni: 10 x 10 cm. Minimarker pentru tabla inclus, colorate si atractive pentru orice sedinta, creeaza o suprafata de lucru, nu lasa urme. Pot fi mutate cu usurinta, atrag atentia, aplicabilitate pe orice suprafata.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Legamaster Magic-Chart Set notite colorate, 500 file, 10 x 10 cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Legamaster Magic-Chart Set notite colorate, 500 file, 10 x 10 cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.