Leagoo Husa coperta Lead 6 Neagra

Husa smartphone Leagoo Lead 6; Din plastic dur; Culoare neagra; Protejeaza de praf si zgarieturi; Husa tip coperta este usor de montat, rezistenta in timp si cu un design placut, ofera o foarte buna protectie pentru ecranul telefonului dvs. Leagoo Lead 6 si carcasa acestuia, protejeaza smartphone-ul de praf si zgarieturi. Se potriveste doar la Leagoo Lead 6, fiind special facuta pentru acesta si permite accesul usor la toate butoanele si porturile telefonului. Inaltime: 135 ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Leagoo Husa coperta Lead 6 Neagra

Husa smartphone Leagoo Lead 6;
Din plastic dur; Culoare neagra;
Protejeaza de praf si zgarieturi;

Husa tip coperta este usor de montat, rezistenta in timp si cu un design placut, ofera o foarte buna protectie pentru ecranul telefonului dvs. Leagoo Lead 6 si carcasa acestuia, protejeaza smartphone-ul de praf si zgarieturi. Se potriveste doar la Leagoo Lead 6, fiind special facuta pentru acesta si permite accesul usor la toate butoanele si porturile telefonului.

Inaltime: 135 mm;
Latime: 67 mm;
Grosime: 9 mm;
Greutate: 25 g;
Cod producator: LE-028;

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Leagoo Husa coperta Lead 6 Neagra de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Leagoo Husa coperta Lead 6 Neagra sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.