Lavazza Cafea Macinata, 250 g Crema e Gusto

43,70 lei (1 magazin)
Lavazza Crema e Gusto este o cafea de calitate cu o aroma inconfundabila. Cafeaua este ideala pentru momentele de relaxare, iar gustul proaspat si aromat iti ofera energie pozitiva pe tot parcursul zilei. Aceasta are in compozitie 30% cafea Arabica si 70% cafea Robusta. Datorita acestui amestec veti obtine un espresso cremos si cu tarie echilibrata. Cafeaua macinata Lavazza Crema e Gusto este ambalata in punga de 250 g. Un bax contine 20 pungi. ...

Descriere


Lavazza Cafea Macinata, 250 g Crema e Gusto

Lavazza Crema e Gusto este o cafea de calitate cu o aroma inconfundabila.

Cafeaua este ideala pentru momentele de relaxare, iar gustul proaspat si aromat iti ofera energie pozitiva pe tot parcursul zilei.

Aceasta are in compozitie 30% cafea Arabica si 70% cafea Robusta. Datorita acestui amestec veti obtine un espresso cremos si cu tarie echilibrata.

Cafeaua macinata Lavazza Crema e Gusto este ambalata in punga de 250 g.

Un bax contine 20 pungi.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Lavazza Cafea Macinata, 250 g Crema e Gusto de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Lavazza Cafea Macinata, 250 g Crema e Gusto sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.