Laura Mercier Creion pentru sprâncene (Eye Brow Pencil) 1,17 g Blonde

110,00 lei (1 magazin)
Umple sprâncenele rare și redefinește aspectul ochilor dvs. în câteva mișcări ușoare. Compoziția unică a acestui creion aderă ușor pe piele și oferă o textură suficient de puternică pentru a crea cele mai fine linii și în același timp suficient de cremoasă. Rezultatul este sprâncene frumos echilibrate, cu aspect perfect natural. ...

Descriere


Laura Mercier Creion pentru sprâncene (Eye Brow Pencil) 1,17 g Blonde

Umple sprâncenele rare și redefinește aspectul ochilor dvs. în câteva mișcări ușoare. Compoziția unică a acestui creion aderă ușor pe piele și oferă o textură suficient de puternică pentru a crea cele mai fine linii și în același timp suficient de cremoasă. Rezultatul este sprâncene frumos echilibrate, cu aspect perfect natural.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Laura Mercier Creion pentru sprâncene (Eye Brow Pencil) 1,17 g Blonde de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Laura Mercier Creion pentru sprâncene (Eye Brow Pencil) 1,17 g Blonde sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.