Lancaster SURACTIF COMFORT LIFT crema pentru conturul ochilor 15 ml

de la 184,45 lei (2 magazine)
Suractif Confort Lift este o crema pentru conturul ochilor dedicat pielii mai mature. Este o crema bogata si ultra hidratanta, care actioneaza asupra pierderii fermitatii zonei ochilor, a ridurilor, a pungilor si a cercurilor întunecate. Datorita tehnologiei sale inovatoare care uneste intens dermul cu epidermul, acest contur al ochilor ajuta la reducerea semnelor îmbatrânirii vârstei si a modificarilor hormonale, revenind la aspect toata elasticitatea, fermita ...

Descriere


Lancaster SURACTIF COMFORT LIFT crema pentru conturul ochilor 15 ml

Suractif Confort Lift este o crema pentru conturul ochilor dedicat pielii mai mature. Este o crema bogata si ultra hidratanta, care actioneaza asupra pierderii fermitatii zonei ochilor, a ridurilor, a pungilor si a cercurilor întunecate. Datorita tehnologiei sale inovatoare care uneste intens dermul cu epidermul, acest contur al ochilor ajuta la reducerea semnelor îmbatrânirii vârstei si a modificarilor hormonale, revenind la aspect toata elasticitatea, fermitatea si luminozitatea pierdute odata cu trecerea timp. Datorita protectiei solare SPF15, ne ajuta, de asemenea, sa facem fata agresiunilor externe care conduc fotografiile. Dupa utilizarea continua, putem observa o îmbunatatire notabila, apreciind o reducere ridicata a cercurilor întunecate, decongestionarea pungilor si fermitatea formei ochilor.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Lancaster SURACTIF COMFORT LIFT crema pentru conturul ochilor 15 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Lancaster SURACTIF COMFORT LIFT crema pentru conturul ochilor 15 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.