laCabine AMPOLLAS LIFTING V-SHAPE 10 x 2 ml

Ampollas Lifting V-Shape sunt fiole care au o formulare specifica pentru a redefini conturul, reafirmând si stimulând mecanismele celulare pentru a reduce liniile de expresie si a reduce pierderea elasticitatii. Textura placuta a gelului fluid, incolora, fara parfum si usor de absorbit pentru a obtine instantaneu o piele mai sanatoasa. Are o formula unica cu active biotehnologice marine si peptide înflacatoare. Activul biologic marin furnizeaza energie celulelor prin întarirea si ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


laCabine AMPOLLAS LIFTING V-SHAPE 10 x 2 ml

Ampollas Lifting V-Shape sunt fiole care au o formulare specifica pentru a redefini conturul, reafirmând si stimulând mecanismele celulare pentru a reduce liniile de expresie si a reduce pierderea elasticitatii. Textura placuta a gelului fluid, incolora, fara parfum si usor de absorbit pentru a obtine instantaneu o piele mai sanatoasa. Are o formula unica cu active biotehnologice marine si peptide înflacatoare. Activul biologic marin furnizeaza energie celulelor prin întarirea si contractarea acestora pentru un efect de lifting imediat. Combinatia de diferite peptide reuseste sa combata înfasurarea, sa stimuleze productia de colagen si elastina, sa tonifieze pielea, sa umple ridurile cu un efect similar cu botoxul si sa înmoaie textura pielii. Folosit zilnic ca tratament intensiv îmbunatateste aspectul barbie si zona gâtului.


Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul laCabine AMPOLLAS LIFTING V-SHAPE 10 x 2 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru laCabine AMPOLLAS LIFTING V-SHAPE 10 x 2 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.