Labor Pro Perie Lemn Ingusta

53,00 lei (1 magazin)
Descrierea produsului: Perie Lemn Ingusta Labor Pro:  perie de par plata, realizata din lemn, foarte rezistenta, cu un design ergonomic si peri din nylon ce garanteaza o descurcare perfecta a parului fara a-l rupe, actionand delicat si eficient. Este ideala pentru perierea zilnica a parului de orice lungime, in special a celui lung si foarte lung, netezindu-l si oferindu-i un plus de stralucire. Cantitate:  1 buc. ...

Descriere


Labor Pro Perie Lemn Ingusta


Descrierea produsului:

Perie Lemn Ingusta Labor Pro: perie de par plata, realizata din lemn, foarte rezistenta, cu un design ergonomic si peri din nylon ce garanteaza o descurcare perfecta a parului fara a-l rupe, actionand delicat si eficient. Este ideala pentru perierea zilnica a parului de orice lungime, in special a celui lung si foarte lung, netezindu-l si oferindu-i un plus de stralucire.

Cantitate: 1 buc.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Labor Pro Perie Lemn Ingusta de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Labor Pro Perie Lemn Ingusta sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.