La Roche-Posay Toleriane Ultra Dermallergo ser calmant și hidratant piele sensibila si alergica 20 ml

154,70 lei (1 magazin)
Descrierea produsului La Roche-Posay Toleriane Ultra Dermallergo Caracteristici Serul facial La Roche-Posay Toleriane Ultra Dermallergo este un produs cu un conținut de substanțe active ridicat. De aceea, oferă tenului cea mai luxoasă îngrijire. Caracteristici: hidratează și hrănește eficient regenerează pielea și previne iritarea acesteia testat dermatologic Ingrediente: nu conține parfum Cum se ...

Descriere


La Roche-Posay Toleriane Ultra Dermallergo ser calmant și hidratant piele sensibila si alergica 20 ml

Descrierea produsului La Roche-Posay Toleriane Ultra Dermallergo
Caracteristici

Serul facial La Roche-Posay Toleriane Ultra Dermallergo este un produs cu un conținut de substanțe active ridicat. De aceea, oferă tenului cea mai luxoasă îngrijire.

Caracteristici:

  • hidratează și hrănește eficient
  • regenerează pielea și previne iritarea acesteia
  • testat dermatologic

Ingrediente:

  • nu conține parfum

Cum se utilizează:
Se tapotează o cantitate adecvată de ser pe pielea curată, cu vârfurile degetelor. Se aplică pe față, pe gât și pe decolteu.

Tipul de tenten sensibil
EfectHidratare, calmare, împotriva roșeții
Când se utilizeazăziua și noaptea

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul La Roche-Posay Toleriane Ultra Dermallergo ser calmant și hidratant piele sensibila si alergica 20 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru La Roche-Posay Toleriane Ultra Dermallergo ser calmant și hidratant piele sensibila si alergica 20 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.