La Roche-Posay Physiologique Ultra apa cu particule micele pentru piele foarte sensibila 200 ml

68,00 lei (1 magazin)
Descriere La Roche-Posay Physiologique Ultra Caracteristici Eliberați-vă tenul de fardurile și de impuritățile acumulate peste zi. Apa micelară La Roche-Posay Physiologique Ultra curăță tenul cu blândețe și, datorită micelelor magnetice, captează chiar și cele mai mici impurități. Folosiți apa micelară seara, înainte de culcare, iar dimineața vă veți trezi cu un ten frumos și proaspăt, pregătit pentru o nouă zi. ...

Descriere


La Roche-Posay Physiologique Ultra apa cu particule micele pentru piele foarte sensibila 200 ml

Descriere La Roche-Posay Physiologique Ultra
Caracteristici

Eliberați-vă tenul de fardurile și de impuritățile acumulate peste zi. Apa micelară La Roche-Posay Physiologique Ultra curăță tenul cu blândețe și, datorită micelelor magnetice, captează chiar și cele mai mici impurități.

Folosiți apa micelară seara, înainte de culcare, iar dimineața vă veți trezi cu un ten frumos și proaspăt, pregătit pentru o nouă zi.

Caracteristici:

  • curăță delicat tenul și înlătură toate impuritățile
  • înlătură fondul de ten și înviorează pielea
  • calmează și hidratează tenul
  • ajută la regenerarea tenului
  • nu lasă o peliculă grasă

Ingrediente:

  • apă termală din La Roche-Posay – calmează tenul și favorizează regenerarea acestuia
  • micele magnetice – captează și îndepărtează chiar și cele mai mici particule de impurități

Aplicare:
Pentru aplicare folosiți o dischetă cosmetică. Aplicați apa micelară pe întreaga față și înlăturați nu numai machiajul, ci și toate impuritățile acumulate pe față pe parcursul zilei.

Compoziție completă

AQUA / WATER GLYCERIN PEG-7 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES POLOXAMER 124 POLOXAMER 184 PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES POLYSORBATE 80 DISODIUM EDTA BHT MYRTRIMONIUM BROMIDE LAST UPDATE : 09/2016 Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
 
Tipul de tenten sensibil

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul La Roche-Posay Physiologique Ultra apa cu particule micele pentru piele foarte sensibila 200 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru La Roche-Posay Physiologique Ultra apa cu particule micele pentru piele foarte sensibila 200 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.