La Dispensa Crema de corp BIO cu lapte de magarita 200 ml

Lotiunea de corp are o textura delicata si este bogata in ingrediente active naturale. Laptele de magarita, impreuna cu untul de shea, uleiul de argan, uleiul de masline si Vitamina E ofera numeroase proprietati cosmetice si nutrivite, stimuland oxigenarea celulara, cu efect calmant, hidratant si regenerant. Lotiunea are efect puternic hidratant, oferind rezultate vizibile inca de la prima aplicare. Ingrediente active: Lapte de magarita Unt de Shea Ulei de argan Ulei de masline Vitamin ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


La Dispensa Crema de corp BIO cu lapte de magarita 200 ml

Lotiunea de corp are o textura delicata si este bogata in ingrediente active naturale. Laptele de magarita, impreuna cu untul de shea, uleiul de argan, uleiul de masline si Vitamina E ofera numeroase proprietati cosmetice si nutrivite, stimuland oxigenarea celulara, cu efect calmant, hidratant si regenerant. Lotiunea are efect puternic hidratant, oferind rezultate vizibile inca de la prima aplicare. Ingrediente active: Lapte de magarita Unt de Shea Ulei de argan Ulei de masline Vitamina E Produsul nu contine: parabenicolorantiuleiuri mineraleceara Sulfat Lauril de Sodiu (SLS) Sulfat Lauret de Sodiu (SLES) siliconpolietilenglicol Produs certificat Ecocert.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul La Dispensa Crema de corp BIO cu lapte de magarita 200 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru La Dispensa Crema de corp BIO cu lapte de magarita 200 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.