L'Oreal Infaillible More Than Concealer 327 Cashmere corector 11 ml

de la 53,50 lei (2 magazine)
Dacă căuți un corector care să acopere perfect și să reziste toată ziua, atunci este Infaillible More Than Concealer Cashmere exact ceea ce îți trebuie! Datorită acoperirii ridicate vei acoperi coșuri sau alte imperfecțiuni de ale pielii, iar cu textura sa ușoară este potrivit și pentru partea de sub ochi pentru a le ilumina. Aplicatorul mare asigură aplicarea ușoară. Corectorul acestă este rezistent și impermeabil, deci poate rezista oricărei situații. ...

Descriere


L'Oreal Infaillible More Than Concealer 327 Cashmere corector 11 ml

Dacă căuți un corector care să acopere perfect și să reziste toată ziua, atunci este Infaillible More Than Concealer Cashmere exact ceea ce îți trebuie! Datorită acoperirii ridicate vei acoperi coșuri sau alte imperfecțiuni de ale pielii, iar cu textura sa ușoară este potrivit și pentru partea de sub ochi pentru a le ilumina. Aplicatorul mare asigură aplicarea ușoară. Corectorul acestă este rezistent și impermeabil, deci poate rezista oricărei situații.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul L'Oreal Infaillible More Than Concealer 327 Cashmere corector 11 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru L'Oreal Infaillible More Than Concealer 327 Cashmere corector 11 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.