L'Oreal Creion pentru sprâncene Infaillible Brows (24H Filling Triangular Pencil) 1 ml 06 Dark Blonde

54,00 lei (1 magazin)
Descoperiți tehnologia unică din creionul triunghiular pentru sprâncene Infaillible Brows 24H Filling Triangular Pencil de la L'Oréal Paris pentru o formă unificată impecabilă a sprâncenelor. Textura solidă a creionului pentru sprâncene se transformă în lichid în timpul aplicării pentru o aplicare maximă și un efect natural. Conține o perie încorporată pentru pieptănare ușoară și modelare precisă a sprâncenelor. Un creion pentru sprâncene rezistent la apă, ca ...

Descriere


L'Oreal Creion pentru sprâncene Infaillible Brows (24H Filling Triangular Pencil) 1 ml 06 Dark Blonde

Descoperiți tehnologia unică din creionul triunghiular pentru sprâncene Infaillible Brows 24H Filling Triangular Pencil de la L'Oréal Paris pentru o formă unificată impecabilă a sprâncenelor. Textura solidă a creionului pentru sprâncene se transformă în lichid în timpul aplicării pentru o aplicare maximă și un efect natural. Conține o perie încorporată pentru pieptănare ușoară și modelare precisă a sprâncenelor. Un creion pentru sprâncene rezistent la apă, care nu se împrăștie și nu se rupe.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul L'Oreal Creion pentru sprâncene Infaillible Brows (24H Filling Triangular Pencil) 1 ml 06 Dark Blonde de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru L'Oreal Creion pentru sprâncene Infaillible Brows (24H Filling Triangular Pencil) 1 ml 06 Dark Blonde sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.