L'Oreal Șampon anti-mătreață Scalp Advanced (Anti-Dandruff Dermo Clarifier Shampoo) 300 ml

84,00 lei (1 magazin)
Șamponul anti-mătreață cu parfumul unei brize răcoritoare pentru o spălare delicată a fost dezvoltat special pentru scalpul cu mătreață. Acest șampon cremos spală ușor, îndepărtează eficient mătreața uscată și uleioasă și, în același timp, calmează scalpul. Îndepărtează până la 100% mătreața vizibilă* după 1 utilizare. *Autoevaluare pe 60 de subiecți după 4 săptămâni de utilizare. ...

Descriere


L'Oreal Șampon anti-mătreață Scalp Advanced (Anti-Dandruff Dermo Clarifier Shampoo) 300 ml

Șamponul anti-mătreață cu parfumul unei brize răcoritoare pentru o spălare delicată a fost dezvoltat special pentru scalpul cu mătreață. Acest șampon cremos spală ușor, îndepărtează eficient mătreața uscată și uleioasă și, în același timp, calmează scalpul. Îndepărtează până la 100% mătreața vizibilă* după 1 utilizare. *Autoevaluare pe 60 de subiecți după 4 săptămâni de utilizare.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul L'Oreal Șampon anti-mătreață Scalp Advanced (Anti-Dandruff Dermo Clarifier Shampoo) 300 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru L'Oreal Șampon anti-mătreață Scalp Advanced (Anti-Dandruff Dermo Clarifier Shampoo) 300 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.