Kranzle Detergent special Alfa Neutral 25L

Detergent special Alfa Neutral 25L KRANZLE Detergentul special Alfa Neutral, 25 L, K412588 face parte din categoria de accesorii pentru aparatele de curatat cu presiune de la Kranzle. Recomandat pentru indepartarea oricarui tip de murdarie de pe autovehicule, utilaje de constructii si agricole, din incaperile industriale si igienice, din hoteluri, restaurante si din industria alimentara. A nu se lasa la indemana copiilor! Specificatii tehnice: Capacitate: 25 L Valoare PH: 10.9. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Kranzle Detergent special Alfa Neutral 25L

Detergent special Alfa Neutral 25L KRANZLE Detergentul special Alfa Neutral, 25 L, K412588 face parte din categoria de accesorii pentru aparatele de curatat cu presiune de la Kranzle. Recomandat pentru indepartarea oricarui tip de murdarie de pe autovehicule, utilaje de constructii si agricole, din incaperile industriale si igienice, din hoteluri, restaurante si din industria alimentara. A nu se lasa la indemana copiilor!
Specificatii tehnice:
Capacitate: 25 L Valoare PH: 10.9.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Kranzle Detergent special Alfa Neutral 25L de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Kranzle Detergent special Alfa Neutral 25L sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.