Kosmos Joc EXIT Laboratorul Secret

69,99 lei (1 magazin)
Joc EXIT - Laboratorul secret - o experienta de joc unica, de neuitat. Ca voluntari ai unui studiu de cercetare medical, va prezentati la un laborator, conform instructiunilor. Cu exceptia voastra, nu s-a mai prezentat nicio alt persoana! Dintr-o eprubeta incep sa se ridice vapori si aveti o senzatie de ameteal. Cand va treziti, usa este blocata! Descoperiti o brosura si un disc ciudat... Puteti rezolva ghicitorile lasate de catre primul voluntar? Continut: disc decodor; 86 carti; 2 ob ...

Descriere


Kosmos Joc EXIT Laboratorul Secret

Joc EXIT - Laboratorul secret - o experienta de joc unica, de neuitat. Ca voluntari ai unui studiu de cercetare medical, va prezentati la un laborator, conform instructiunilor. Cu exceptia voastra, nu s-a mai prezentat nicio alt persoana! Dintr-o eprubeta incep sa se ridice vapori si aveti o senzatie de ameteal. Cand va treziti, usa este blocata! Descoperiti o brosura si un disc ciudat... Puteti rezolva ghicitorile lasate de catre primul voluntar? Continut: disc decodor; 86 carti; 2 obiecte ciudate; brosura; regulament. Nivel de dificultate: avansat; Numar juctori: 1-4; Timp de joc: 45-90 minute. Acest produs poate fi jucat doar o singura data, deoarece marcati, indoiti si rupeti materialele de joc pentru a rezolva ghicitorile, si implicit sa evadati.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Kosmos Joc EXIT Laboratorul Secret de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Kosmos Joc EXIT Laboratorul Secret sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.