Korda Cutie Compac 110 Camo 71307

97,99 lei (1 magazin)
Compac este ultimul in depozitarea accesoriilor, pastrandu-le in ordine si la indemana atunci cand ai nevoie de ele. Aceasta gama de bagajerie din EVA este extrem de usoara si rezistenta si este fabricata dintr-un material impermeabil cu cusaturi laminate. Fiecare articol din gama poate fi accesat din partea superioara prin intermediul fermoarului cu doua cai si se deschide intr-un mod care va permite sa vedeti totul in interior, in plus acest capac are si un buzunar interior cu plas ...

Descriere


Korda Cutie Compac 110 Camo 71307

Compac este ultimul in depozitarea accesoriilor, pastrandu-le in ordine si la indemana atunci cand ai nevoie de ele.

Aceasta gama de bagajerie din EVA este extrem de usoara si rezistenta si este fabricata dintr-un material impermeabil cu cusaturi laminate. Fiecare articol din gama poate fi accesat din partea superioara prin intermediul fermoarului cu doua cai si se deschide intr-un mod care va permite sa vedeti totul in interior, in plus acest capac are si un buzunar interior cu plasa cu fermoar a pastra orice accesoriu marunt de care aveti nevoie instantaneu - cum ar fi croseta sau opritor boilie.
In prezent, exista patru articole din gama Compac Kamo - Compac100, Compac125, Compac140 si Compac200 - care acopera toate necesitatile, de la pastrarea articolelor mai mici, la cele de dimensiuni medii - ideale bobinele cu materiale hook-link, un TackleSafe sau Mini RigSafe sau chiar a va pastra toate accesoriile un anumit stil de pescuit, toate intr-un singur loc, astfel incat sa aveti la indemana atunci cand ai nevoie; cea mai mare dimensiune poate gazdui cu usurinta spoduri, plute de marcare, sticle de Goo, Chod Safe, Zig Box sau nenumarate alte articole.
Tip: Cutii

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Korda Cutie Compac 110 Camo 71307 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Korda Cutie Compac 110 Camo 71307 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.