Kontakt-Simon KS Basic Garnitura Rama 1 Post

3,62 lei (1 magazin)
Linia de aparataj de la firma Kontakt Simon este una dintre cele mai complexe pe care le puteti gasi. Cu produse inovative si caracteristici special adaptate pentru nevoile clientilor, acestea ofera nivelul de calitate si utilitate asteptat. Garnitura tip rama prezentata functioneaza cu un factor de protectie IP44, fapt ce reprezinta un avantaj in cazul acestui tip de mecanism, din special pentru ca este halogen free. Totodata, modalitatea de montaj este una simpla ce ii c ...

Descriere


Kontakt-Simon KS Basic Garnitura Rama 1 Post

Linia de aparataj de la firma Kontakt Simon este una dintre cele mai complexe pe care le puteti gasi. Cu produse inovative si caracteristici special adaptate pentru nevoile clientilor, acestea ofera nivelul de calitate si utilitate asteptat. Garnitura tip rama prezentata functioneaza cu un factor de protectie IP44, fapt ce reprezinta un avantaj in cazul acestui tip de mecanism, din special pentru ca este halogen free. Totodata, modalitatea de montaj este una simpla ce ii confera rezistenta in timp, prin incastrare.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Kontakt-Simon KS Basic Garnitura Rama 1 Post de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Kontakt-Simon KS Basic Garnitura Rama 1 Post sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.