Kontakt-Simon Basic Otel Inox Mecanism Comutator cu LED

23,04 lei (1 magazin)
Linia de aparataj de la firma Kontakt Simon este una dintre cele mai complexe pe care le puteti gasi. Cu produse inovative si caracteristici special adaptate pentru nevoile clientilor, acestea ofera nivelul de calitate si utilitate asteptat. Comutatorul prezentat functioneaza cu un curent nominal potrivit pentru o valoare a tensiunii nominale cuprinsa intre 220V si 240V. Factorul de protectie IP20 reprezinta un avantaj in cazul acestui tip de mecanism, dat fiind faptul ca ...

Descriere


Kontakt-Simon Basic Otel Inox Mecanism Comutator cu LED

Linia de aparataj de la firma Kontakt Simon este una dintre cele mai complexe pe care le puteti gasi. Cu produse inovative si caracteristici special adaptate pentru nevoile clientilor, acestea ofera nivelul de calitate si utilitate asteptat. Comutatorul prezentat functioneaza cu un curent nominal potrivit pentru o valoare a tensiunii nominale cuprinsa intre 220V si 240V. Factorul de protectie IP20 reprezinta un avantaj in cazul acestui tip de mecanism, dat fiind faptul ca este halogen free. Totodata, modalitatea de montaj este una simpla ce ii confera rezistenta in timp, incastrandu-se fara impamantare cu ajutorul suruburilor.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Kontakt-Simon Basic Otel Inox Mecanism Comutator cu LED de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Kontakt-Simon Basic Otel Inox Mecanism Comutator cu LED sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.