Kontakt-Simon Basic Grafit Mat Rama 1 Post Neos IP20

11,02 lei (1 magazin)
Linia de aparataj de la firma Kontakt Simon este una dintre cele mai complexe pe care le puteti gasi. Cu produse inovative si caracteristici special adaptate pentru nevoile clientilor, acestea ofera nivelul de calitate si utilitate asteptat. Rama prezentata functioneaza cu un factor de protectie IP20, fapt ce reprezinta un avantaj in cazul acestui tip de mecanism, in special pentru ca nu este halogen free. Totodata, modalitatea de montaj a acestei rame cu un singur post es ...

Descriere


Kontakt-Simon Basic Grafit Mat Rama 1 Post Neos IP20

Linia de aparataj de la firma Kontakt Simon este una dintre cele mai complexe pe care le puteti gasi. Cu produse inovative si caracteristici special adaptate pentru nevoile clientilor, acestea ofera nivelul de calitate si utilitate asteptat. Rama prezentata functioneaza cu un factor de protectie IP20, fapt ce reprezinta un avantaj in cazul acestui tip de mecanism, in special pentru ca nu este halogen free. Totodata, modalitatea de montaj a acestei rame cu un singur post este una simpla ce ii confera rezistenta in timp, aplicandu-se fara impamantare cu ajutorul clemelor.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Kontakt-Simon Basic Grafit Mat Rama 1 Post Neos IP20 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Kontakt-Simon Basic Grafit Mat Rama 1 Post Neos IP20 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.