Konner and Sohnen KS 2000iG S, 2.5 CP (Albastru/Negru)

Link descarcare manual de utilizare.   Modelele de generatoare LPG - Livrat fara ulei si benzina, utilizati numai benzina fara plumb! Recomandari tip ulei  SAE10W 30-40 Tutorial umplere ulei     Generatorul pe GPL/ benzina de tip invertor KS 2000iG S al marcii germane Könner andamp; Söhnen in carcasa izolata fonic este o sursa de energie electrica compacta, practic silențioasa. O caracteristica cheie a acestui model este fapt ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Konner and Sohnen KS 2000iG S, 2.5 CP (Albastru/Negru)

Link descarcare manual de utilizare.
 
Modelele de generatoare LPG - Livrat fara ulei si benzina, utilizati numai benzina fara plumb!

Recomandari tip ulei SAE10W 30-40

Tutorial umplere ulei

 

 
Generatorul pe GPL/ benzina de tip invertor KS 2000iG S al marcii germane Könner andamp; Söhnen in carcasa izolata fonic este o sursa de energie electrica compacta, practic silențioasa. O caracteristica cheie a acestui model este faptul ca produce un curent electric cu unda sinusoidala pura.
 
Modul Economy va permite sa reduceți consumul de combustibil cu pana la 50% la sarcini mici prin reducerea turației motorului. Alternatorul cu infașurare din cupru și motorul puternic Kandamp;S garanteaza o utilizare fara probleme și pe termen lung și indeplinesc toate standardele europene de calitate. Prezența afișajului LED ofera posibilitatea de a controla funcționarea generatorului intr-un mod mai eficient și de a efectua intreținerea tehnica in timp util.
 
UNDĂ SINUSOIDALĂ PURĂ
 
Unitatea electronica integrata controlata prin microprocesor controleaza funcționarea generatorului și asigura cea mai stabila frecvența de 50 Hz și tensiune de 230 V. Acest lucru face ca generatorul sa fie ideal pentru dispozitivele electronice sensibile și de inalta precizie, pentru instrumentele electronice de masurare, dispozitivele medicale, boilere electrice, etc.
 
 
 
GPL/BENZINA
 
Funcționeaza atat pe benzina, cat și pe gaz (propan-butan), iar setul include tot ceea ce aveți nevoie pentru a utiliza gazul in calitate de combustibil: un furtun cu reductor care se conecteaza la butelie și asigura fiabilitatea conexiunii la gaz. Trebuie doar sa conectați generatorul la butelie și sa porniți motorul.
 
 
 
UTILIZARE VERSATILĂ
 
Puteți utiliza generatorul atat cu o butelie de gaz portabila, cat și cu o cisterna de depozitare a gazului staționara (cisterna). Conexiunea trebuie facuta de un specialist certificat. Presiunea din sistemul de alimentare nu trebuie sa depașeasca 16 Bar.
 
 
 
NIVEL REDUS DE ZGOMOT
 
Datorita unei carcase speciale de protecție, care asigura un nivel minim de zgomot de 62 dB, funcționarea dispozitivului va fi cat se poate de confortabila și nu ii va deranja pe ceilalți.
 
 
 
MODUL ECONOMIE
 
Panoul de control ergonomic este echipat cu un comutator pentru setarea modului de consum econom. Acesta reduce consumul de combustibil cu pana la 50% la sarcini relativ mici prin scaderea turațiilor motorului.
 
 
 
MOTOR ROBUST
 
Motorul fiabil Könner andamp; Söhnen se caracterizeaza printr-o durabilitate sporita, o funcționare indelungata și stabila și indeplinește toate standardele europene de calitate, inclusiv EURO V.
 
 
 
PANOU DE CONTROL ERGONOMIC
 
Amplasarea convenabila a tuturor funcțiilor: afișaj LED multifuncțional (contor ore, frecvența, tensiune), indicator mod de lucru, protecție la suprasarcina și scurtcircuit, senzor de nivel scazut al uleiului, buton Reset pentru a reseta sistemul de control și a restabili alimentarea cu tensiune, conector pentru conexiunea paralela a generatoare și terminal de impamantare.
 
 
 
ALTERNATOR DE INALTĂ CALITATE
 
Alternatorul de tip sincron de inalta calitate, cu bobinaj din cupru 100%, poate rezista la sarcini maxime fara a se deteriora și garanteaza o funcționare fiabila pe termen lung a generatorului.
 
 
 
ACCESORII SUPLIMENTARE
 
Inclus: șurubelnița, cheie tubulara cu maner.
 
 

KS 2000iG S ( silent , GPL/beniza)

Caracteristici generale Tip Generator curent electric
Putere maxima (kVA) 2.0
Putere nominala (kVA) 1.8
Tensiune nominala (V/Hz) 230/50
Model motor KS 100i
Tip motor 4 Timpi, 1 Cilindru, Racit cu aer
Putere motor (CP) 2.5
Tip combustibil Benzina/GPL
Capacitate cilindrica (cm³) 79.7
Sistem pornire Manual
LpA (dB) 62
LwA (dB) 87
Capacitate rezervor combustibil (L) 4
Dimensiuni (mm) 480 x 280 x 460
Greutate (Kg) 15.6

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Konner and Sohnen KS 2000iG S, 2.5 CP (Albastru/Negru) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Konner and Sohnen KS 2000iG S, 2.5 CP (Albastru/Negru) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.