Kollant BRODY FRESH BAIT 200 G

9,35 lei (1 magazin)
Produsul Brody pentru uz casnic si civil distruge toate speciile de sobolani, guzgani, sobolani negri, soareci de casa, sobolani de apa, cartite, etc.nBrody actioneaza prin ingestie, cauzand moartea rozatoarelor prin hemoragie interna, in cateva zile, fara a crea neincredere in momeala in randul rozatoarelor.nAceasta permite o deratizare totala.nSoarecii si sobolanii, odata intoxicati chiar si in urma unei singure ingestii, sunt afectati de senzatia de sufocare si tind sa iasa la lumin ...

Descriere


Kollant BRODY FRESH BAIT 200 G

Produsul Brody pentru uz casnic si civil distruge toate speciile de sobolani, guzgani, sobolani negri, soareci de casa, sobolani de apa, cartite, etc.nBrody actioneaza prin ingestie, cauzand moartea rozatoarelor prin hemoragie interna, in cateva zile, fara a crea neincredere in momeala in randul rozatoarelor.nAceasta permite o deratizare totala.nSoarecii si sobolanii, odata intoxicati chiar si in urma unei singure ingestii, sunt afectati de senzatia de sufocare si tind sa iasa la lumina ca sa moara.nBrody si-a demonstrat eficienta impotriva soarecilor si sobolanilor rezistenti la anticoagulantii folositi pana acum.nBrody este o momeala gata pentru folosire si se utilizeaza asa cum este.nSe fac gramajoare de cate 25-50 g de produs in locurile frecventate de rozatoare.nSe adauga momeala, pe masura ce aceasta se consuma, pana la eliminarea completa a soarecilor si sobolanilor.nMomelile trebuie amplasate in zone greu accesibile animalelor de casa.nRozatoarele moarte trebuie indepartate imediat.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Kollant BRODY FRESH BAIT 200 G de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Kollant BRODY FRESH BAIT 200 G sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.