Kneipp Sare de baie Good Night 500 g

29,70 lei (1 magazin)
O sare de baie excepțională care se obține din ultimul platou natural supraviețuitor din Europa: salina germană Luisenhall. Sarea este extrasă la o adâncime de 450 de metri, pe fundul unui ocean vechi de 250 de milioane de ani. Datorită acestui fapt, este limpede, bogată în minerale și oligoelemente și fără aditivi chimici. În plus, sarea este îmbogățită cu extracte de calendulă și nalbă, așa că miroase minunat și vă transformă baia &icir ...

Descriere


Kneipp Sare de baie Good Night 500 g

O sare de baie excepțională care se obține din ultimul platou natural supraviețuitor din Europa: salina germană Luisenhall. Sarea este extrasă la o adâncime de 450 de metri, pe fundul unui ocean vechi de 250 de milioane de ani. Datorită acestui fapt, este limpede, bogată în minerale și oligoelemente și fără aditivi chimici. În plus, sarea este îmbogățită cu extracte de calendulă și nalbă, așa că miroase minunat și vă transformă baia într-o culoare magica albastru-violet. Baia vă va vindeca și înmuia pielea și vă va ajuta să vă relaxați atât de plăcut încât veți adormi ca un bebeluș imediat după baie.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Kneipp Sare de baie Good Night 500 g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Kneipp Sare de baie Good Night 500 g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.