Klorane Șampon uz frecvent cu pulpă de citrice, 200 ml

38,99 lei (1 magazin)
Destinat persoanelor cu păr normal (uz frecvent) cu tendință de îngrășare rapidă șamponul Klorane cu extract de pulpă de citrice conferă suplețe și vigoare încă de la prima utilizare. Formula sa de curățire foarte delicată, îmbogățită cu acid glutamic și cu extract de pulpă de citrice curată și detoxifica părul și pielea capului. Reducând secreția excesivă de sebum, acesta încetinește de asemenea procesul de îngrășare a părului permițând rărire ...

Descriere


Klorane Șampon uz frecvent cu pulpă de citrice, 200 ml

Destinat persoanelor cu păr normal (uz frecvent) cu tendință de îngrășare rapidă șamponul Klorane cu extract de pulpă de citrice conferă suplețe și vigoare încă de la prima utilizare.


Formula sa de curățire foarte delicată, îmbogățită cu acid glutamic și cu extract de pulpă de citrice curată și detoxifica părul și pielea capului. Reducând secreția excesivă de sebum, acesta încetinește de asemenea procesul de îngrășare a părului permițând rărirea frecvenței spălării părului. Rezultatul: părul este suplu și curat mai mult timp. Eliberat de reziduurile care-l asfixiaza și de calcarul din apă care îi reduce intensitatea culorii, plin de vitamine și amino-acizi, părul își recăpăta vitalitatea, rezistență și frumusețea.

Aplicare
Este suficientă o singură spălare. Clătiți îndelung. În cazul contactului cu ochii, clătiți cu apă curată din abundență. Puteți folosi acest șampon ori de câte ori este necesar. Este adaptat tuturor tipurilor de păr.
Eficacitate demonstrată
Eficacitate dovedită
Par mai suplu: 91%
Par care se îngrașă mai greu: 87%
Par mai rezistent: 94%
Parfum plăcut: 94%
Test de utilizare realizat asupra a 32 de subiecți timp de 2 săptămâni (% nivel de satisfacție).

Prezentare:
200 ml


Cod producator: Klorane

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Klorane Șampon uz frecvent cu pulpă de citrice, 200 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Klorane Șampon uz frecvent cu pulpă de citrice, 200 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.