Klausen QUEBEC KL6268

Aplica de exterior din otel inoxidabil cu senzor infrarosu QUEBEC KL6268 are incluse LEDuri SMD cu putere totala 11W, echivalente cu un bec incandescent de 75W, cu lumina puternica ideala pentru iluminarea automata (la sesizarea miscarii) a stâlpilor de gard si a peretilor casei: culoare argintie, in ton cu celelalte elemente de design ale casei; înaltime totala 17,5 cm, potrivita pentru casele cu un singur nivel; lumina creeaza un efect luminos conic pe perete si nu deranj ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Klausen QUEBEC KL6268

Aplica de exterior din otel inoxidabil cu senzor infrarosu QUEBEC KL6268 are incluse LEDuri SMD cu putere totala 11W, echivalente cu un bec incandescent de 75W, cu lumina puternica ideala pentru iluminarea automata (la sesizarea miscarii) a stâlpilor de gard si a peretilor casei:

  • culoare argintie, in ton cu celelalte elemente de design ale casei;
  • înaltime totala 17,5 cm, potrivita pentru casele cu un singur nivel;
  • lumina creeaza un efect luminos conic pe perete si nu deranjeaza privirea
  • lumina are culoare alba neutra, ideala pentru iluminatul aleilor si al fatadelor;
  • 20.000 ore de functionare pentru LED-ul inclus
  • special izolata IP44 impotriva patrunderii apei si a prafului.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Klausen QUEBEC KL6268 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Klausen QUEBEC KL6268 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.